KC Professionalin syksyn trendinäytös

Kävimme 12.9. Aaltosalissa seuraamassa KC Professionalin Touch of Vintage -näytöstä, jossa alan ammattilaiset tekivät lavalla leikkaus- ja väridemoja, sekä kertoivat syksyn hiustrendeistä ja uusista tuotteista.


Kokoelmassa vahvassa roolissa ovat kerrostetut hiukset ja kerrostuksen mahdollistamat muotoilut. Myös kiharat joko teknisesti tai muotoilutuotteilla tehtyinä näkyivät kokoelmassa.

Lyhyissä hiuksissa suositaan selkeyttä muodoissa ja väreissä, puolipitkissä hiuksissa ehjärakenteisia leikkauksia kolmiuloitteisella värillä ja pitkissä hiuksissa pidentyneitä otsahiuksia, rakennetta kerrostuksella sekä hienovaraisia värieroja.
Väreistä löytyy paljon 70-luvun värisävyjä kuten kupari, kulta ja pronssi sekä erilaisia pastellin sävyjä.


Kuvat: http://www.lily.fi/blogit/alohair/kc-collection-touch-vintage

KC Blonde

KC Blonde on yksi KC Professionalin uusista tuottesta. Se on KC Shield -teknologiaa hyödyntävä tuote hiusten vaalentamiseen. KC Shield -teknologia suojaa hiusta käsittelyn aikana. Tämä uutuustuote mahdollistaa useat peräkkäiset vaalennukset, ja mahdollistaa dramaattisemmatkin värimuutokset.


Luxima Base

Luxima Base on toinen syksyn uutuustuotteista. Se tuo luonnollista sävykkyyttä ja peittokykyä Luxima -värjäyksiin. Luxima Base myös nopeuttaa ja helpottaa Luxima-värjäyksiä.



Näytöstä oli mielestäni mielenkiintoinen seurata. Erilaisista väreistä ja niiden käytöstä en vielä paljoa ymmärtänyt kun ei olla niitä koulussa käyty. Leikkauksista löytyi joitakin itselle jo tuttuja tekniikoita. Kiinnostuin erityisesti uudesta vaalennusaineesta, KC Blondesta.

Kommentit

Eniten luetut: