Back to the Roots, KC Professional

KC Professionalin Back to the Roots-tuotesarja on Suomessa kehitelty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan hyvinvoitiin. Tuotteisiin on saattu inspiraatio ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista. Tämän sarjan tuotteet tasapainottaa hoitaa sekä ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia.

Pääsimme koulussa tutustumaan ja kokeilemaan tätä tuotesarjaa. Pesimme ja hoidimme hiukset ja hiuspohjan, sekä teimme päähieronnan joka oli erilainen kuin aikaisemmin tekemämme.
Ohjeet hierontaan löytyy tämän linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=oJCTDc6EID0&feature=youtu.be

Revitalizing Hair Tonic, Exfoliating Shampoo, Balancing Shampoo,  Clarifying Shampoo, Stimulating Conditioner, Nourishing Scalp Cream

  • Exfoliating Shampoo: Kuoriva ja kosteuttava shampoo. Luomuriisirakeet sekä maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Sopii hyvin myös hilseilevälle hiuspohjalle. Virkistävä belgamotin tuoksu.
  • Balancing Shampoo: Rauhoittava shampoo. Sisältää hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavaa herneproteiinia ja luonnon betaiinia. Tasapainottaa hiuspohjaa ja hillitsee kutinaa. Sopi hyvin herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Rauhoittava laventelin tuoksu.
  • Clarifying Shampoo: Tehokkaasti puhdistava ja hiuspohjan toimintaa tasapainottava shampoo. Sisältää virkistävää ja viilentävää mentholia. Ehkäisee hilseen muodostumista ja vähentää ärsytystä hiuspohjassa. Sopii hyvin rasvoittuville hiuksille. Raikas rosmariinin tuoksu.
  • Stimulating Conditioner: Kosteuttava hoitoaine hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Mentholi viilentää ja virkistää hiuspohjaa. Poistaa sähköisyyttä ja helpottaa kammattavuutta.
  • Revitalizing Hair Tonic: Teepuuöjlyä sisältävä hiusvesi virkistää ja ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Sisältää myös aloe veraa ja glyseriiniä jotka kosteuttavat ja rauhoittavat, sekä mentholia joka viilentää ja stimuloi hiuspohjaa. Raikas teepuuöljyn tuoksu.
  • Nourishing Scalp Cream: Hiuspohjaan jätettävä kosteuttava ja tasapainottava hoitovoide. Sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia sekä hoitavia ja kosteuttavia hoitoöljyjä. Rauhoittava laventelin tuoksu.

Lähteet:  https://www.kcprofessional.fi/fi/back-to-the-roots

Kommentit

Eniten luetut: