Malibu C

Malibu C Crystal Gel

Syväpuhdistava geeli poistaa hiuksista ja hiuspohjasta mineraalijäämät, kloorin ja muut epäpuhtaudet. Suositellaan käytettäväksi aina ennen kemiallisia käsittelyjä.

Käyttö: Kaada yhden pussin sisältö sekoituskulhoon tai nokkapulloon ja lisää 60 ml lämmintä vettä, sekoita ja anna muuttua geeliksi. Levitä geeli pestyihin hiuksiin osio kerrallaan. Peitä hiukset tarkoitukseen sopivalla hupulla ja anna vaikuttaa lämmön alla 10-45 min. Pese hiukset shampoolla.

Tuotetta ei suositella valkoisille, värjäämättömille hiuksille ellei hiuksia värjätä tai permanentata heti käsittelyn jälkeen.

Malibu C Miracle Repair

Vahvistava ja kosteuttava tehohoito, jonka sisältämät kasvipohjaiset proteiinit ja provitamiini B5 antavat hiuksille ravinteita ja tehokasta kosteutusta.

Käyttö: Levitä shampoolla pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 min ja huuhtele. Jos hiukset ovat huonokuntoiset, peitä hiukset hupulla tuotteen levittämisen jälkeen, anna vaikuttaa 5-10 min lämmön alla ja huuhtele.

Ei suositella käytettäväksi juuri ennen kemiallista käsittelyä. Kun käytät tuotetta kemiallisen käsittelyn jälkeen älä käytä lämpöä tuotteen vaikutusaikana.


Malibu C Direct Dye Lifter DDL

Suoravärin poistaja.

Käyttö: Kaada yhden pussin sisältö ei-metalliseen sekoituskulhoon ja lisää 90 ml 20 vol-hapetetta ja sekoita hyvin. Käytä välittömästi. Levitä siveltimellä osio kerrallaan hiuksiin ja anna vaikuttaa enintään 45 min. Tarkista värinpoiston edistyminen 5 min välein kunnes haluttu tulos on saavutettu. Pese shampoolla ja huuhtele.
Hellävaraisemman värinpoiston saat sekoittamalla pussin sisällön huoneenlämpöiseen veteen.

Muiden tuotteiden sekoittamista värinpoistajaan ei suositella. Tuotetta ei saa käyttää silmäripsien tai kulmakarvojen värjäämiseen, lasten hiuksiin, suoraan hiuspohjan tai ärtyneelle iholle. Älä käytä metallipitoisilla värituotteilla värjätyille hiuksille. Huuhtele välittömästi jos asiakas kokee kutinaa tai pelottelua. Käytä suojahanskoja.

Malibu C Color Pigment Remover CPR

Antioksidantteja ja vitamiineja sisältävä värinpoistaja poistaa hiuksista väripigmenttejä ja metallimineraaleja. Käsitelty hius ei tullu uudelleen, eikä yliprosessoinnin väärää ole. Voidaan käyttää juuri ennen vaalennusta tai värikäsittelyä.

Käyttö: Mittää sekoituskulhoon 120ml haaleaa vettä ja kaada hitaasti pussin sisältö pulloon. Ravista pulloa jotta seos geeliytyy. Pese hiukset shampoolla ja levitä geeli vain siihen osaan hiuksia jossa on poistettavaa väriä. Peitä hiukset hupulla ja anna vaikuttaa lämmön alla vähintään 15 min. Huuhtele hiukset ja pese huolellisesti kolmeen kertaan syväpuhdistavalla shampoolla.

Vain ammattikäyttöön. Matalan pH-arvon takia herkkäihoiset saattavat kokea kihelmöintiä hiuspohjassa sekä käsissä, jos tuotetta käytetään ilman suojahanskoja. Pese tuote pois hiuspohjasta jos kihelmöinti on voimakasta.

Kommentit

Eniten luetut: