Elumen

http://loungehairboutique.com/blog/new-lounge-goldwell-elumen/

1. Mikä on Elumen? Miten suosittelisit sitä asiakkaalle?

Elumen on korkean suoritustehon hiusväri, jonka vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan, ilman hapetetta ja ammoniakkia. Samalla Elumen on kuitenkin yhtä kestävä kuin perinteinen kestoväri, mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava.
Elumenia kannattaa suositella asiakkaalle joka ei halua/pysty käyttämään hapetevärejä. Elumen sopii myös kestäviin shokkiväreihin ja asiakkaille joilla on huonokuntoiset hiuset.

2. Mikä on Elumenin toimintaperiaate?

Elumenissa on käytetty erikoisteknologiaa, jonka toimintaperiaate on fysikaalinen. Hiusväri toimii täysin ilman hapetetta mutta silti sillä saavutetaan ainutlaatuisen näyttäviä värjäystuloksia.
Värjäävä ominaisuus perustuu happamiin, suoravärjääviin väripigmentteihin. Fysikaalisen vetovoiman ansiosta negatiivisesi latautuneet Elumen-pigmentit tunkeutuvat syvälle hiuksen sisään, jossa ne ankkuroituvat lujasti ja pitkäkestoisesti positiivisesti varautuneeseen hiukseen. Elumen ei avaa hiuksen suomukerrosta joten hiuksen rakenne ei vahingoitu.

3. Mitä hapetetta Elumenin kanssa käytetään?

Elumenin kanssa ei käytetä hapetetta.

4. Mitä tuotteita Elumen sarjaan kuuluu ja mitkä ovat niiden tehtävät?




5. Elumen väreissä on omat numero-kirjainyhdistelmä koodit. Mitä ne tarkoittavat?

 
6. Miten Elumen- sävyperheet jaotellaan?


7. Mitä Goldwell- väripalveluympyrä pitää sisällään?


8. Mitä tarkoittaa konsultointi?

Yksilöllinen alkukeskustelu jossa kartoitetaan asiakkaan hiuksen kunto ja toiveet halutusta lopputuloksesta. Lisäksi konsultointiin kuuluu hiusanalyysi eli hiusten luonnollisen värin sekä pituuksien ja latvan värin määritys, harmaiden hiusten määrän määritys sekä hiusten, hiusrakenteen ja hiustyypin määritys.

9. Mitkä asiat vaikuttavat värimäärään?

Hiusten pituus, rakenne ja huokoisuus.

10. Mikä on vaikutusaika? Voiko Elumenin laittaa lämpöön?

30 min. Voi laittaa lämpöön. Lämmön kanssa vaikutusaika 20 min.

11. Mikä on Elumen Lock? Miten ja miksi sitä käytetään?

Vähentää Elumen -värin poishuuhtoutumista hiuksia pettäessä värjäyksen jälkeen ja pidentää siten värinkestoa. Levitetään heti värjäyksen jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5 min.

12. Mitä kotihoitotuotteita Elumen sarjaan kuuluu?

Elumen Wash (shampoo), Elumen Care hoitosuihke (kevyeen hoitoon) ja Elumen Treat (intensiiviseen hoitoon).

13. Mikä on Elumen Return? Miten sitä käytetään? 

Hiusvärinpoistaja värin intensiteetin vähentämiseen tai värinpoistoon heti Elumen-värjäyksen jälkeen. Ei sisällä hapettavia- tai pelkistäviä ainesosia. Värinpoistoaste riippuu hiusrakenteesta, värjäyskertojen määrästä sekä poistettavan värin syyydestä ja intensiteetistä.
Elumen Return levitetään kuiviin puhtaisiin hiuksiin. Värisyvyyden ja -intensiteetin vähentämiseksi anna vaikuttaa 3-5min ilman lämpöä. Kun halutaan poistaa mahdollisimman paljon väriä, anna vaikuttaa 30min lämmössä.

14. Elumenin käyttöohje?


15. Mitä tulee ottaa huomioon Elumenilla värjätessä?

  • Käytä aina erityisesti Elumenia varten kehitettyjä levitysvälineitä.
  • Käytä suojakäsineitä.
  • Vältä värin joutumista vaalealle muovi- tai akryylimateriaalille.
  • Älä käytä värillistä alumiinifoliota.
  • Suojaa vaatteet tummalla pyyhkeellä tai kapalla.
  • Elumen-hiusväri voi vaikuttaa negatiivisesti keinokuituisiin hiustenpidennyksiin ja niiden kanssa käytettävään liimaan. Testaa siis värin vaikutus ennen levitystä.

Kommentit

Eniten luetut: