Ehostuksia

Iltajuhlameikki discoon/yökerhoon

Meikkivoiteena käytin voidemaista ihon sävyyn sopivaa meikkivoidetta. Silmien alle ja punottaviin kohtiin laitoin peitetuotetta ihon sävyn tasoittamiseksi. Puuterina käytin väritöntä puuteria.
Kulmien jo valmiiksi hyvää muotoa täytin tummanruskealla sävyllä.
Silmämeikkiin käytin mattaisia ruskean sävyjä ja mustaa, sekä kultaista glitteriä. Rajaukset tein mustalla rajausvärillä ja ripsiin laitoin mustaa ripsiväriä.
Poskille laitoin vähän varjostusta ja hieman korostusta poskipäille.
Huulet rajasin ja laitoin punertavaa huulipunaa.



Mielestäni meikki onnistui muuten hyvin mutta glitterin laittaminen oli hieman hankalaa eikä se onnistunut ihan niin kuin olisin halunnut.

Iltajuhlameikki kynttiläillalliselle

Meikkipohja on kevyt ja ihon sävyyn sopiva. Silmien alle käytin vähän peitetuotetta. Kiinnitin meikkipohjan värittömällä irtopuuterilla. Kulmat tein ruskealla luomivärillä. Silmämeikin tein mattaisilla ruskean eri sävyillä ja lisäsin sisänurkkaan hieman helmiäistä. Ripsien tyveen laitoin kevyet mustat rajaukset joita häivytin mustalla luomivärillä. Ripsiin laitoin mustaa luomiväriä ja lisäsin muutamia ripsitupsuja silmän ulkoreunaan. Halusin korostaa erityisesti huulia joten laitoin niihin vähän tummempaa sävyä ja tein silmämeikistä kevyemmän. Poskille laitoin kevyesti valjostusta ja poskipunaa.



Tähän meikkiin olin itse aika tyytyväinen.

Luonnollinen meikki

Meikkipohja kevyt ja kuulas. Kevyesti puuteria kiinnittämään meikkipohja. Kulmiin en laittanut mitään kun ne oli valmiiksi jo hyvät. Luomiin laitoin kevyesti ruskeaa luomiväriä ja ripsiin yhden kerroksen ripsiväriä. Huuliin en laittanut mitään.



Klassinen meikki

Klassisen meikin tein yllä olevan luonnollisen meikin päälle. Lisäsin kulmiin tummanruskeaa väriä ja tummensin vähän luomivärejä. Laitoin myös rajaukset ja lisää ripsiväriä. Rajasin huulet ja laitoin kirkkaanpunaista huulipunaa.


Luonnollinen ja klassinen meikki onnistui mielestäni hyvin.

Trendimeikki

Meidän piti etsiä joku inspiraatiokuva jonka mukaan tekisimme trendimeikin. Valitsin alla olevan kuvan inspiraatiokuvaksi koska olin halunnut aikaisemminkin jo päästä kokeilemaan tämän tyylistä silmämeikkiä.

Meikkipohjan tein voidemaisella ihon sävyyn sopivalla meikkivoiteella. Silmien alle käytin peitetuotetta ja kiinnitin pohjan irtopuuterilla. Kulmat tein tummanruskealla luomivärillä. Silmämeikissä käytin erilaisia mattaisia punertavia sävyjä silmän sisä ja ulkonurkkassa. Tein peitevoiteella silmän keskiosaan alueen johon kiinnitin glitteriä. Tein rajaukset mustalla rajausvärillä. Laitoin ripsiin mustaa ripsiväriä ja lisäsin irtoripset. Poskiin laitoin varjostusta ja poskipäille korostusta. Huuliin laitoin huulikiiltoa.




Mielestäni silmämeikki onnistui yllättään hyvin vaikka en ollut tämän tyylistä silmämeikkiä aikaisemmin tehnyt.


Häämeikki morsiamelle

Meikkipohjasta tein kuulaan mutta tarpeeksi peittävän. Puuterina käytin väritöntä irtopuuteria. Poskille laitoin kevyesti varjostusta ja poskipunaa. Kulmat tein ruskealla luomivärillä. Silmämeikissä käytin mattaisia ruskean sävyjä silmän ulkonurkassa ja sisänurkassa vaaleaa sävyä. Rajasin silmät mustalla rajausvärillä ja häivytin rajauksia mustalla luomivärillä. Ripsiin laitoin mustaa ripsiväriä. Rajasin huulet ja laitoin niihi punertavaa huulipunaa.




Meikki onnistui hyvin ja sopisi mielestäni hyvin morsiamelle joka ei halua kauhean vahvaa meikkiä.

Näytösmeikki 

Näytösmeikkiin pohjasta tehtiin peittävä ja oman ihon sävyyn sopiva. Voimakkaat varjostukset ja korostukset tehtiin voidemaisilla tuotteilla ja kiinnitettiin irtopuuterilla. Silmämeikkiin käytin mattaluomivärejä, mustaa, harmaata ja sisänurkkaan vaaleaa. Rajasin silmät mustalla rajausvärillä ja laitoin ripsiin mustaa ripsiväriä. Kulmat tein tummanruskealla luomivärillä. Huuliin laitoin tummanpunaista huulipunaa.



Kommentit

Eniten luetut: