Syksyn 2017 trendit

Hiustrendit:

Menneet vuosikymmenet ja niiden leikkaukset tulevat näkmään tänä syksynä hiuksissa. 70-luvun pehmeät värit ja linjat, sekä kaikenlaiset otsahiukset, erityisesti pitkät, ovat tulossa takaisin. 90-luvulta tullut lyhyt, revitty otsatukka on ihan uusi juttu. Myös 80-luvulta saadaan vaikutteita. Tämä näkyy erityisesti leikkauksissa, joissa on erilaisia rakenteita ja kontrasteja.
Pitkä polkka eli long bob on ollut pinnalla jo jonkin aikaa, ja pysyy edelleen. Aiemmin suosittu tasamittaisuus vaihtuu nyt kuitenkin kerrostettuihin malleihin.
Lyhyissä hiuksissa koneleikkaukset ovat suosittuja. Niska- ja sivusiilit, sekä bowl cut eli kulholeikkaus ovat suosittuja. Bowl cut on tyyli jossa kasvoille tulee vähän tukkaa mutta niska on lyhyt.

Värejen suhteen syksy on täynnä luonnollisia värejä. Hair painting, eli hiusosioiden raidoittaminen vapaalla kädellä on suosittua tänä syksynä. Hair painting -menetelmässä vaalennetaan sekä hiusosion ylä- että alapuoli. Raidat sulautuvat hiuksiin luonnollisesti ja huolettoman sijoittelun ansiosta tyvikasvusta ei ole huolta.
Erilaisia lämpimiä sävyjä suositaan vaaleissa hiuksissa, ja niiden viileät sävyt siirretään tummiin ja ruskeisiin hiuksiin. Myös ruusukulta vaaleissa hiuksissa on erittäin suosittu.





Lähteet:
https://anna.fi/lifestyle/kauneus/syksyn-hiustrendit-1970-lukua-henkivat-otsatukat-ja-permanentit-tekevat-paluun/
https://eleven.fi/blog/2017/08/24/syksyn-2017-hiustrendit/

Kuvat: Pinterest,  https://anna.fi/lifestyle/kauneus/syksyn-2017-trendikkaimmat-hiusvarit-pehmeat-savyt-ja-tumma-ruusukulta-ovat/

Vaatetrendit:

Syksyn 2017 muoti tuo tullessaan 70-luvulta tuttuja trendejä uusilla vivahteilla. Mallistoista löytyy muutamia vahvoja trendejä. Vaihtoehtoja löytyy niin hillitymmälle kuin räväkällekkin pukeutujalle. 
Esimerkiksi maskuliiniset bleiserit, housupuvut, näyttävät olkatoppauket, leveät- ja trumpettilaheiset housut, päähineet, vyöllä solmittavat takit, verkkosukat ja -sukkahousut, massiiviset huivit, midihameet, hapsut, paljetit, sametti, liituraita, pilkut ja kukkakuviot ovat suosittuja tänä syksynä.
Väreistä löytyy valkoinen, pastellinsävyt, pinkki, turkoosi, punainen, suklaanruskea sekä sinisen ja mustan yhdistelmä.



Lähteet:  http://so-up.fi/sinimustonen/trend-report-syksy-talvi-2017-2018-naisten-muoti
http://www.lily.fi/blogit/avec-mari/autumn-2017-trends
http://www.misaij.fi/syksyn-2017-muoti-5-trendia/

Kuvat: Pinterest
http://www.lily.fi/blogit/avec-mari/autumn-2017-trends

Meikitrendit:

Syksyn meikkitrendeihin kuuluu muunmuassa smokey eyes, erilaiset rajaukset kuten alarajaus, voimakaat värit, tummat huulet ja nude.



Lähteet: http://www.misaij.fi/syksyn-2017-meikkitrendit/
http://www.menaiset.fi/artikkeli/tyyli/kauneus/alarajaus-vuoden-2017-tarkeimpia-meikkitrendeja-turkoosilla-otat-sen-haltuun

Kuva: Pinterest

Kommentit

Eniten luetut: