KC Professional shampoot ja hoitoaineet

KC Professional shampoot ja hoitoaineet

Four Reasons


(https://www.kcprofessional.fi/fi/four-reasons/shampoot-hoidot)

Kotimainen Four Reasons- hiustuotesarja tarjoaa kattavan valikoiman hiusten pesu- ja hoitotuotteita, jotka on suunniteltu skandinaavisen hiuslaadun tarpeet huomioon ottaen, ja ne on suunniteltu yhteistyössä Suomen hiusalan huippunimien kanssa.

Sarjan tuotteissa on käytetty luonnosta saatavia ainesosia. Aloe vera rauhoittaa ja kosteuttaa, hopealehmusuute antaa tuuheutta ja oliiviuute suojaa hiusväriä, luonnollisesti ravitsevat kasviuutteet sekä proteiinit vahvistavat hentoa suomalaista hiusta antaen elinvoimaista kiiltoa, B5-vitamiini korjaa ja rakennepaikkaa hiusten vaurioita.

Moisture: Kosteutta kaipaaville hiuksille. Sisältää aloe veraa joka rauhoittaa ja kosteuttaa sekä hiuksia että hiuspohjaa.

Ultra Moisture: Kuiville hiuksille. Luonnon betaiini ja glyseroli kosteuttavat tehokkaasti ja lisäävät kiiltoa ja elinvoimaa.

Color:
Värjätyille hiuksille. Sisältää oliiviuutetta joka suojaa hiusväriä haalistumiselta. Keratiini suojaa ja vahvistaa hiuksia.

Volume:
Tuuheutta ja ryhtiä kaipaaville hennoille hiuksille. Sisältää hopealehmusuutetta joka lisää volyymia sekä suojaa ja kosteuttaa hiuksia.

Repair: Käsitellyille ja rasittuneille hiuksille. Sisältää B5-proteiinia joka rakennepaikkaa ja vahvistaa käsiteltyjä, vaurioituneita ja voimattomia hiuksia.

Blond: Vaaleille hiuksille. Keratiini rakennepaikkaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta palauttaen elinvoiman ja kiillon hiuksiin. Sitruunauute kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä.

Silver:
Vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille. Uudistava kasviuute palauttaa hiusten elinvoiman ja kiillon

Healing: Hiuspohjalle. Piroctone Olamine ja Climbazole auttavat hilseilyyn ja päänahan kutiamiseen.

Deep Cleanse: Hiusten tehopuhdistukseen.

No Nothing


(https://www.kcprofessional.fi/fi/no-nothing)

No nothing Very Sensitive -hoitotuotteet sopivat herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitamiseen. Eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita.

Lähde: www.kcprofessional.fi

Kommentit

Eniten luetut: